Hoop werk
1-keuken-en-badwereld-website

Website Keuken & Badwereld

26 februari 2013

In opdracht van Max Retail heeft HOOP WERK de website vormgegeven van Keuken & Badwereld. Voor dit bedrijf is ook de gehele huisstijl, brochure en de belettering vormgegeven.

Bekijk project >

1-keuken-en-badwereld

Huisstijl Keuken & Badwereld

26 februari 2013

In opdracht van Max Retail heeft HOOP WERK een uitgebreide huisstijl gemaakt voor Keuken & Badwereld. Een aantal elementen kunt u hier zien, maar u vindt ook diverse elementen onder promotie, brochures en website.

Bekijk project >

1-keuken-en-badwereld-brochure

Brochure Keuken & Badwereld

26 februari 2013

In opdracht van Max Retail heeft HOOP WERK een brochure gemaakt voor Keuken & Badwereld. Deze kunt u hier zien, maar u vindt ook diverse elementen onder promotie, huisstijl en website.

Bekijk project >

1-keuken-en-badwereld-belettering

Belettering showroom Keuken & Badwereld

26 februari 2013

In opdracht van Max Retail heeft HOOP WERK een belettering voor de showroom gemaakt voor Keuken & Badwereld. Een aantal elementen kunt u hier zien, maar u vindt ook diverse elementen onder huisstijl, brochures en website.

Bekijk project >

1-quecon-finance-huisstijl

Huisstijl Quecon Finance

13 januari 2013

Huisstijl ontwikkeld voor Quecon Finance, bestaande uit logo, briefpapier, envelop en visitekaartje. Tevens is er een website vormgeven welke gerealiseerd is door DeeWeeDee. Uitgangspunten voor deze huisstijl: zakelijk en eenvoudig.

Bekijk project >

1-website-quecon-finance

Website Quecon Finance

13 januari 2013

Website voor Quecon Finance. Uitgangspunten: zakelijk, eenvoudig, betrouwbaar. De website is voorzien van een cms op maat door DeeWeeDee, Dynamic Web Development.

Bekijk project >

1-saffiedeslang-website

Website Saffie de Slang

27 oktober 2012

In opdracht van auteur Marieke Damen is de website met webshop van Saffie de Slang vormgegeven. De website is voorzien van een CMS op maat, door DeeWeeDee, Dynamic Web Development. Uitgangspunt: een website die de lezertjes aanspreekt.

Bekijk project >

1-saffiedeslang-amsterdam

Boek Saffie de Slang in Amsterdam

30 juni 2012

In opdracht van auteur Marieke Damen heb ik het boek Saffie de Slang in Amsterdam geïllustreerd. Deze uitgave is full colour en heeft een hard-cover omslag. Het is het eerste boek over Saffie de Slang, het verhaal van het tweede boek speelt zich af in Barcelona en is in 2014 door HOOP WERK geïllustreerd.

Bekijk project >

1-michielvanderkaaij-huisstijl

Herziening huisstijl VanderKaaij Cultural Projects

13 februari 2012

In opdracht van VanderKaaij is de huisstijl herzien op basis van het bestaande logo. Het logo is toegepast op visitekaarjes, briefpapier en enveloppen. Tevens is er een nieuwe website vormgegeven.

Bekijk project >