Hoop werk
verhuisklaarkopen-folder-01

Folder voor VerhuisKlaarKopen

01 oktober 2015

Voor VerhuisKlaarKopen heeft HOOP WERK een A3 folder ontwikkeld. De folder is gedrukt op een mooi dik papier en is gevouwen naar A4 formaat. VerhuisKlaarKopen levert een woning volledig naar smaak woon- en verhuisklaar op.

Bekijk project >

beeldenroute-a4-folder-01

A4 folder voor Beeldenroute Witte de Withstraat

21 september 2015

Voor de Beeldenroute Witte de Withstraat heeft HOOP WERK een A4 folder een een A2 vouwposter gemaakt. De A4 folder is een aankondiging van de deelnemers en het programma.

Bekijk project >

beeldenroute-a2-vouwposter-01

A2 vouwposter BeeldenRoute Witte de Withstraat

21 september 2015

Voor de Beeldenroute Witte de Withstraat heeft HOOP WERK een A4 folder een een A2 vouwposter gemaakt. De A2 vouwposter is een programma en een overzicht van de deelnemers met plattegrond.

Bekijk project >

01-berghuis-folder

Folder voor Berghuis Agro- en Dieseltechniek

16 september 2015

Voor Berghuis Agro- en Dieseltechniek is een folder ontwikkeld, in lijn met de huisstijl. Berghuis Agro- en Dieseltechniek richt zich op de reparatie, onderhoud en verkoop van landbouwmachines en is gespecialiseerd in Deutz Fahr tractoren.

Bekijk project >

clickssieradengroothandel-logo-1

Logo voor Clicks Sieraden Groothandel

17 juli 2015

Dit logo is vormgegeven voor Clicks Sieraden Groothandel. Zij hadden de specifieke wens een foto van een product in het logo verwerkt te hebben. We hebben een concept gemaakt waarbij de armband inwisselbaar is voor andere armbanden. Het logo is ook zonder armband te gebruiken.

Bekijk project >

berghuis-logo-01

Logo en huisstijl Berghuis Agro- en Dieseltechniek

17 juli 2015

Logo en huisstijl vormgegeven voor Berghuis Agro- en Dieseltechniek: richt zich op de reparatie, onderhoud en verkoop van landbouwmachines en is gespecialiseerd in Deutz Fahr tractoren.

Bekijk project >

1-logemann_logo

Logo Praktijk Logemann

30 april 2015

Voor Praktijk Logemann voor Artrokinesiologie, heeft HOOP WERK een logo vormgegeven. Komende tijd zal dit toegepast worden op diverse huisstijlelementen als afsprakenkaartjes, briefpapier, e.d.

Bekijk project >

1_kokkerella_flyer

Flyer voor Kokkerella

28 april 2015

Voor Kokkerella, thuiskok, catering en kookworkshops mocht HOOP WERK ook de flyer vormgeven. Deze flyer moest de creativiteit en veelzijdigheid van Kokkerella terug te zien zijn.

Bekijk project >

1-tekagroep_kaart

Kaarten en flyers TeKa Groep

28 april 2015

De TeKa Groep is een organisatie,die dankzij verschillende labels alles kan leveren voor evenementen. Voor de TeKa Groep geeft HOOP WERK regelmatig kaarten, flyers en uitnodigingen vorm. 

Bekijk project >