Hoop werk
1-de-kracht-van-angst

De kracht van angst

26 februari 2013

Voor opdrachtgevers Eddie van der Wereld en Marc Schwencke heeft HOOP WERK de omslag en het binnenwerk van het boek 'De kracht van angst' vormgegeven.

Bekijk project >

1-dan-coenen-huisstijl

Huisstijl Dan Coenen

26 februari 2013

In opdracht van Dan Coenen Communicatie- en Procesmanagement is de huisstijl vormgegeven. Het bestaande logo is toegepast op visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en with complements kaarten.

Bekijk project >

1-poseidis-huisstijl

Logo voor PoseiDis

26 februari 2013

Dit logo is ontwikkeld voor PoseiDis, het is uitgevoer op een klapkaartje en briefpapier. Poseidis geeft trainingen aan individuen en bedrijven.

Bekijk project >

1-keuken-en-badwereld-website

Website Keuken & Badwereld

26 februari 2013

In opdracht van Max Retail heeft HOOP WERK de website vormgegeven van Keuken & Badwereld. Voor dit bedrijf is ook de gehele huisstijl, brochure en de belettering vormgegeven.

Bekijk project >

1-keuken-en-badwereld

Huisstijl Keuken & Badwereld

26 februari 2013

In opdracht van Max Retail heeft HOOP WERK een uitgebreide huisstijl gemaakt voor Keuken & Badwereld. Een aantal elementen kunt u hier zien, maar u vindt ook diverse elementen onder promotie, brochures en website.

Bekijk project >

1-keuken-en-badwereld-brochure

Brochure Keuken & Badwereld

26 februari 2013

In opdracht van Max Retail heeft HOOP WERK een brochure gemaakt voor Keuken & Badwereld. Deze kunt u hier zien, maar u vindt ook diverse elementen onder promotie, huisstijl en website.

Bekijk project >

1-keuken-en-badwereld-belettering

Belettering showroom Keuken & Badwereld

26 februari 2013

In opdracht van Max Retail heeft HOOP WERK een belettering voor de showroom gemaakt voor Keuken & Badwereld. Een aantal elementen kunt u hier zien, maar u vindt ook diverse elementen onder huisstijl, brochures en website.

Bekijk project >

1-quecon-finance-huisstijl

Huisstijl Quecon Finance

13 januari 2013

Huisstijl ontwikkeld voor Quecon Finance, bestaande uit logo, briefpapier, envelop en visitekaartje. Tevens is er een website vormgeven welke gerealiseerd is door DeeWeeDee. Uitgangspunten voor deze huisstijl: zakelijk en eenvoudig.

Bekijk project >

1-website-quecon-finance

Website Quecon Finance

13 januari 2013

Website voor Quecon Finance. Uitgangspunten: zakelijk, eenvoudig, betrouwbaar. De website is voorzien van een cms op maat door DeeWeeDee, Dynamic Web Development.

Bekijk project >