Hoop werk
1-icoontjes-deeweedee

Icoontjes voor website DeeWeeDee

19 april 2014

Deze icoontjes en tevens buttons zijn gemaakt in opdracht van DeeWeeDee, Dynamic Web Development voor de nieuwe website van dit bedrijf. De uitdaging was de icoontjes een eigen karakter te geven, maar wel in 1 oogopslag duidelijk te maken waar de icoontjes voor staan.

Bekijk project >

1-goede-steen-website

Website Goedesteen.nl

19 februari 2014

Deze website is ontwikkeld voor Goede Steen vastgoed & beheer. De website is een eenvoudig platvorm om verhuur- en verkoopobjecten te promoten. Uitgangspunt: zakelijk, eenvoudige werking.

Bekijk project >

1-verbrugaudio-folder

Folder Verburg Audio

19 januari 2014

Voor Verburg Audio is deze product-folder voor Maestro Kitchen ontwikkeld. Voor deze folder is een stramien gemaakt en vervolgens zijn er varianten gemaakt voor diverse Europese landen als Noorwegen, Zweden, Duitsland, België en diverse landen in Oost-Europa.

Bekijk project >

1-ellaarps-website

Website Ella Arps Marktbewerking Adviezen

12 januari 2014

Website vormgegeven in opdracht van Ella Arps Marktbewerking Adviezen. De website is voorzien van een CMS van DeeWeeDee, Dynamic Web Development.

Bekijk project >

1-r4kaartjekopen

Logo voor R4kaartjekopen.nl

19 oktober 2013

Dit logo is ontwikkeld voor R4KaartjeKopen.nl

Bekijk project >

1-1001vloerenoutlet-logo

Logo en huisstijl voor 1001vloerenoutlet.nl

12 oktober 2013

In opdracht van 1001vloerenoutlet.nl is een logo ontworpen. Het logo is toegepast op o.a. briefpapier en een visitekaartje. Uitgangspunt was een zakelijk, strak logo met een contrasterende kleur.

Bekijk project >

1-flyer-jonk-design

Folder Kunstroute JonkDesign

26 februari 2013

Voor JonkDesign is een wandelroute in de vorm van een boekje gemaakt. JonkDesign wil met uitstraling naar een breed publiek, de vele partijen in de scheppende kunsten en het duurzaam denken met elkaar verbinden. JonkDesign is verbonden met scholen, kringloopwinkels, lokale kunstenaars en enthousiaste bewoners. De basis is gelegd door kunstenaars en beoefenaars van klassieke ambachten en jonge designers.

Bekijk project >

1-de-kracht-van-angst

De kracht van angst

26 februari 2013

Voor opdrachtgevers Eddie van der Wereld en Marc Schwencke heeft HOOP WERK de omslag en het binnenwerk van het boek 'De kracht van angst' vormgegeven.

Bekijk project >

1-dan-coenen-huisstijl

Huisstijl Dan Coenen

26 februari 2013

In opdracht van Dan Coenen Communicatie- en Procesmanagement is de huisstijl vormgegeven. Het bestaande logo is toegepast op visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en with complements kaarten.

Bekijk project >