Hoop werk
clickssieradengroothandel-logo-1

Logo voor Clicks Sieraden Groothandel

17 juli 2015

Dit logo is vormgegeven voor Clicks Sieraden Groothandel. Zij hadden de specifieke wens een foto van een product in het logo verwerkt te hebben. We hebben een concept gemaakt waarbij de armband inwisselbaar is voor andere armbanden. Het logo is ook zonder armband te gebruiken.

Bekijk project >

berghuis-logo-01

Logo en huisstijl Berghuis Agro- en Dieseltechniek

17 juli 2015

Logo en huisstijl vormgegeven voor Berghuis Agro- en Dieseltechniek: richt zich op de reparatie, onderhoud en verkoop van landbouwmachines en is gespecialiseerd in Deutz Fahr tractoren.

Bekijk project >

1-logemann_logo

Logo Praktijk Logemann

30 april 2015

Voor Praktijk Logemann voor Artrokinesiologie, heeft HOOP WERK een logo vormgegeven. Komende tijd zal dit toegepast worden op diverse huisstijlelementen als afsprakenkaartjes, briefpapier, e.d.

Bekijk project >

1_kokkerella_flyer

Flyer voor Kokkerella

28 april 2015

Voor Kokkerella, thuiskok, catering en kookworkshops mocht HOOP WERK ook de flyer vormgeven. Deze flyer moest de creativiteit en veelzijdigheid van Kokkerella terug te zien zijn.

Bekijk project >

1-tekagroep_kaart

Kaarten en flyers TeKa Groep

28 april 2015

De TeKa Groep is een organisatie,die dankzij verschillende labels alles kan leveren voor evenementen. Voor de TeKa Groep geeft HOOP WERK regelmatig kaarten, flyers en uitnodigingen vorm. 

Bekijk project >

1-solidprofessionals-ikeaeffect

Boek Het Ikea-effect, Solid Professionals

17 april 2015

In opdracht van Solid Professionals heeft HOOP WERK het boek Het Ikea-effect vormgegeven. Het boek is tweekleurig en bevat enkele illustraties.

Bekijk project >

01_ijssalonbrolino_logo

Logo en behang IJssalon Brolino

17 april 2015

Voor IJssalon Brolino mocht HOOP WERK een logo vormgeven en een behang voor een wand in de ijssalon vormgeven.

Bekijk project >

1_kokkerella_logo

Logo en visitekaartje Kokkerella

15 maart 2015

Voor Kokkerella, thuiskok, catering en kookworkshops mocht HOOP WERK het logo vormgeven. In het logo moest de creativiteit in de keuken van Kokkerella terug te zien zijn. Het logo is toegepast op een visitekaartje, tevens afsprakenkaartje en een flyer.

Bekijk project >

1-faxion-zaakvangeld

Boek Een zaak van geld, Ellen de Lange-Ros

03 maart 2015

In opdracht van Ellen de Lange-Ros is het boek 'Een zaak van geld' vormgegeven en geïllustreerd. Het is het derde boek van de reeks 'Een zaak van...' Het boek heeft een fullcolour omslag en een zwart/wit binnenwerk. Er is ook een online versie beschikbaar.

Bekijk project >