Hoop werk
1-bestickering-stand-ekg

Grafische elementen EKG bouwbeurs

21 januari 2012

In opdracht van Max Retail is de hernieuwde huisstijl vormgegeven voor EKG (Eigenhuis Keuken Groep). Zo ook de grafische elementen van de beurstand 2011.

Bekijk project >

1-nlkamperen-promotie

Poster en flyers voor NL-kamperen

04 juni 2010

NL-kamperen vormt een platform op internet. De website promoot kamperen in eigen land, zowel in het hoogseizoen als in het voor- en naseizoen. HOOP WERK heeft voor NL-kamperen de website, huisstijl- en promotie-elementen vormgegeven.

Bekijk project >

1-goed-gevoel-in-de-tandartsstoel

cd Met een goed gevoel in de tandartsstoel

02 juni 2010

Eddie van der Wereld is internationaal trainer, coach, auteur van diverse boeken en creator van diverse cd’s en online trainingen. Voor de cd 'Met een goed gevoel in de tandartsstoel' is een kinder- en volwasseneneditie vormgegeven. Dit is de editie voor de kinderen.

Bekijk project >

1-goed-gevoel-tandarts

cd (volwassene): Met een goed gevoel in de tandartsstoel

02 juni 2010

Eddie van der Wereld is internationaal trainer, coach, auteur van diverse boeken en creator van diverse cd’s en online trainingen. Voor de cd 'Met een goed gevoel in de tandartsstoel' is een kinder- en volwasseneneditie vormgegeven.

Bekijk project >

1-succes-eddievanderwereld

cd Succes (Dol-fijntjes serie)

02 juni 2010

Eddie van der Wereld is internationaal trainer, coach, auteur van diverse boeken en creator van diverse cd’s en online trainingen. Voor de 'Dol-fijntjes serie' heeft HOOP WERK diverse cd's vormgegeven waaronder 'Succes'.

Bekijk project >

1-zelfvertrouwen-eddievanderwereld

cd Zelfvertrouwen (Dol-fijntjes serie)

02 juni 2010

Eddie van der Wereld is internationaal trainer, coach, auteur van diverse boeken en creator van diverse cd’s en online trainingen. Voor de 'Dol-fijntjes serie' heeft HOOP WERK diverse cd's vormgegeven waaronder 'Zelfvertrouwen'.

Bekijk project >

1-relatie-eddievanderwereld

cd Relatie (Dol-fijntjes serie)

02 juni 2010

Eddie van der Wereld is internationaal trainer, coach, auteur van diverse boeken en creator van diverse cd’s en online trainingen. Voor de 'Dol-fijntjes serie' heeft HOOP WERK diverse cd's vormgegeven waaronder 'Relatie'.

Bekijk project >

1-gezondheid-eddievanderwereld

cd Gezondheid (Dol-fijntjes serie)

02 juni 2010

Eddie van der Wereld is internationaal trainer, coach, auteur van diverse boeken en creator van diverse cd’s en online trainingen. Voor de 'Dol-fijntjes serie' heeft HOOP WERK diverse cd's vormgegeven waaronder 'Gezondheid'.

Bekijk project >

1-doelbewust-eddievanderwereld

cd Doelbewust (Dol-fijntjes serie)

02 juni 2010

Eddie van der Wereld is internationaal trainer, coach, auteur van diverse boeken en creator van diverse cd’s en online trainingen. Voor de 'Dol-fijntjes serie' heeft HOOP WERK diverse cd's vormgegeven waaronder 'Doelbewust'.

Bekijk project >