Hoop werk
1-huisstijl-eigenhuiskeukens

Huisstijl Eigenhuis Keukens

21 januari 2012

In opdracht van Max Retail is de hernieuwde huisstijl voor Eigenhuis Keukens vormgegeven. Het bestaande logo is toegepast op o.a.formulieren, mappen, kaarten, enveloppen, etc...

Bekijk project >

1-nlkamperen-huisstijl

Huisstijl NL-kamperen

04 juni 2010

NL-kamperen vormt een platform op internet. De website promoot kamperen in eigen land, zowel in het hoogseizoen als in het voor- en naseizoen. HOOP WERK heeft voor NL-kamperen de website en huisstijl vormgegeven.

Bekijk project >

1-dolfijntjes-serie

Beeldmerken Dol-fijntjes serie

02 juni 2010

Eddie van der Wereld is internationaal trainer, coach, auteur van diverse boeken en creator van diverse cd’s en online trainingen. Voor de Dol-fijntjes serie heeft HOOP WERK een beeldmerk gemaakt voor zowel de boeken als de cd's.

Bekijk project >

1-huisstijl-deeweedee

Huisstijl DeeWeeDee Dynamic Web Development

02 juni 2010

Dynamic Web Development is een jong en ambitieus bedrijf, dat zich bezig houdt met vooral PHP en MYSQL om het voor de bezoeker en ook de webmaster zo gemakkelijk mogelijk te maken. HOOP WERK heeft de huisstijl vormgegeven, bestaande uit een logo, visitekaartje, briefpapier en een envelop.

Bekijk project >

1-hoveniersbedrijf-van-ham

Hoveniersbedrijf van Ham

10 november 2009

HOOP WERK heef het logo van Hoveniersbedrijf van Ham vormgegeven. De toepassing van het logo op huisstijlelementen is uitgevoerd door derden.

Bekijk project >

1-keukenflow-huisstijl

Huisstijl voor KeukenFlow

05 juni 2009

In opdracht van Max Retail is de huisstijl voor KeukenFlow vormgegeven. Doelgroep: jonge vrouwen. Uitgangspunt: vrolijk, hip, fris! Er zijn diverse huisstijl- en promotie-elementen en een brochure vormgegeven.

Bekijk project >

1-inbalans-huisstijl

Huisstijl Natuurgeneeskundige Praktijk In Balans

08 juni 2008

Natuurgeneeskundige praktijk 'In Balans' is gespecialiseerd in voetreflextherapie. Voor deze praktijk is een logo, visitekaartje en folder gerealiseerd. Tevens is er een website gereailseerd. Uitgangspunt: gebruik van het schilderij.

Bekijk project >

1-artdistrict-huisstijl

Huisstijl ART District

08 juni 2008

Nieuwe huisstijl voor ART District bestaande uit een logo, visitekaartjes, briefpapier en enveloppe. Met een collectie van rond de 500 originele kunstwerken van 60 nationaal en internationaal bekende kunstenaars, is ART District toonaangevend in de wereld van de betaalbare kunst. ART District heeft geen replica's en zeefdrukken maar zuiver originele kunstwerken voor een betaalbare prijs.

Bekijk project >

1-ella-arps-huisstijl

Huisstijl Ella Arps

07 juni 2008

In opdracht van Ella Arps, marktbewerking advies is een logo, visitekaartje en briefpapier gerealiseerd.

Bekijk project >