Hoop werk
1-1001vloerenoutlet-logo

Logo en huisstijl voor 1001vloerenoutlet.nl

12 oktober 2013

In opdracht van 1001vloerenoutlet.nl is een logo ontworpen. Het logo is toegepast op o.a. briefpapier en een visitekaartje. Uitgangspunt was een zakelijk, strak logo met een contrasterende kleur.

Bekijk project >

1-dan-coenen-huisstijl

Huisstijl Dan Coenen

26 februari 2013

In opdracht van Dan Coenen Communicatie- en Procesmanagement is de huisstijl vormgegeven. Het bestaande logo is toegepast op visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en with complements kaarten.

Bekijk project >

1-poseidis-huisstijl

Logo voor PoseiDis

26 februari 2013

Dit logo is ontwikkeld voor PoseiDis, het is uitgevoer op een klapkaartje en briefpapier. Poseidis geeft trainingen aan individuen en bedrijven.

Bekijk project >

1-keuken-en-badwereld

Huisstijl Keuken & Badwereld

26 februari 2013

In opdracht van Max Retail heeft HOOP WERK een uitgebreide huisstijl gemaakt voor Keuken & Badwereld. Een aantal elementen kunt u hier zien, maar u vindt ook diverse elementen onder promotie, brochures en website.

Bekijk project >

1-quecon-finance-huisstijl

Huisstijl Quecon Finance

13 januari 2013

Huisstijl ontwikkeld voor Quecon Finance, bestaande uit logo, briefpapier, envelop en visitekaartje. Tevens is er een website vormgeven welke gerealiseerd is door DeeWeeDee. Uitgangspunten voor deze huisstijl: zakelijk en eenvoudig.

Bekijk project >

1-michielvanderkaaij-huisstijl

Herziening huisstijl VanderKaaij Cultural Projects

13 februari 2012

In opdracht van VanderKaaij is de huisstijl herzien op basis van het bestaande logo. Het logo is toegepast op visitekaarjes, briefpapier en enveloppen. Tevens is er een nieuwe website vormgegeven.

Bekijk project >

1-goedehaven-huisstijl

Logo + huisstijl Goede Haven

25 januari 2012

Voor Christengemeente Goede Haven is een logo ontwikkeld. Deze is toegepast op onder andere briefpapier, een visitekaartje, enveloppen en een folder.

Bekijk project >

1-overdekunst-huisstijl

Logo + huisstijl Overdekunst

25 januari 2012

Voor Overdekunst is een website, logo, huisstijl en folder ontwikkeld. Het logo is toegepast op een visitekaartje, briefpapier en vervolgpapier.

Bekijk project >

1-huisstijl-ekg

Huisstijl aanpassing EKG

21 januari 2012

In opdracht van Max Retail is de hernieuwde huisstijl vormgegeven voor EKG (Eigenhuis Keuken Groep). Een kleine greep uit de huisstijlelementen wordt weergegeven.

Bekijk project >