Hoop werk
1_kokkerella_flyer

Flyer voor Kokkerella

28 april 2015

Voor Kokkerella, thuiskok, catering en kookworkshops mocht HOOP WERK ook de flyer vormgeven. Deze flyer moest de creativiteit en veelzijdigheid van Kokkerella terug te zien zijn.

Bekijk project >

1-tekagroep_kaart

Kaarten en flyers TeKa Groep

28 april 2015

De TeKa Groep is een organisatie,die dankzij verschillende labels alles kan leveren voor evenementen. Voor de TeKa Groep geeft HOOP WERK regelmatig kaarten, flyers en uitnodigingen vorm. 

Bekijk project >

1-verbrugaudio-folder

Folder Verburg Audio

19 januari 2014

Voor Verburg Audio is deze product-folder voor Maestro Kitchen ontwikkeld. Voor deze folder is een stramien gemaakt en vervolgens zijn er varianten gemaakt voor diverse Europese landen als Noorwegen, Zweden, Duitsland, België en diverse landen in Oost-Europa.

Bekijk project >

1-flyer-jonk-design

Folder Kunstroute JonkDesign

26 februari 2013

Voor JonkDesign is een wandelroute in de vorm van een boekje gemaakt. JonkDesign wil met uitstraling naar een breed publiek, de vele partijen in de scheppende kunsten en het duurzaam denken met elkaar verbinden. JonkDesign is verbonden met scholen, kringloopwinkels, lokale kunstenaars en enthousiaste bewoners. De basis is gelegd door kunstenaars en beoefenaars van klassieke ambachten en jonge designers.

Bekijk project >

1-keuken-en-badwereld-brochure

Brochure Keuken & Badwereld

26 februari 2013

In opdracht van Max Retail heeft HOOP WERK een brochure gemaakt voor Keuken & Badwereld. Deze kunt u hier zien, maar u vindt ook diverse elementen onder promotie, huisstijl en website.

Bekijk project >

1-magazine-keukenhome

Magazine Keukenhome

25 januari 2012

In opdracht van Max Retail is de hernieuwde huisstijl en de belettering voor de showrooms vormgegeven voor Keukenhome. Zo ook het magazine in 2011.

Bekijk project >

1-folder-suuskooijman

Folder Suus Kooijman

25 januari 2012

Eenvoudige folder gerealiseerd voor kunstenares Suus Kooijman.

Bekijk project >

1-goedehaven-folder

Folder voor Goede Haven

25 januari 2012

Voor Christengemeente Goede Haven is een logo, huisstijl en folder ontwikkeld. De drieluik folder wordt wikkel gevouwen.

Bekijk project >

1-parketmeester_brochure

Brochure Parketmeester

09 mei 2010

In opdracht van Max Retail heeft HOOP WERK de brochure van de Parketmeester vormgegeven.

Bekijk project >