Hoop werk
1-getting-rocks-done

E-book Getting Rocks Done, Pieter van Osch

19 oktober 2014

In opdracht van Pieter van Osch van Spark Education is het e-book 'Getting Rocks Done' vormgegeven. Het e-book is zo opgezet dat het zowel in spreads als in enkele pagina's er prettig uitziet en fijn leest en het tevens uitgevoerd kan worden in drukwerk. Het e-book is als pdf te gebruiken.

Bekijk project >

1-meeting-rhythm

E-book Meeting Rhythm, Pieter van Osch

19 oktober 2014

In opdracht van Pieter van Osch van Spark Education is het e-book 'Meeting Rhythm' vormgegeven. Het e-book is zo opgezet dat het zowel in spreads als in enkele pagina's er prettig uitziet en fijn leest en het tevens uitgevoerd kan worden in drukwerk. Het e-book is als pdf te gebruiken.

Bekijk project >

1-kept-promise-indicators

E-book Kept Promise Indicators, Pieter van Osch

14 oktober 2014

In opdracht van Pieter van Osch van Spark Education is het e-book 'Kept Promise Indicators' vormgegeven. Het e-book is zo opgezet dat het zowel in spreads als in enkele pagina's er prettig uitziet en fijn leest en het tevens uitgevoerd kan worden in drukwerk. Het e-book is als pdf te gebruiken.

Bekijk project >

1-gaillard-overgang

E-book De Overgang door Florence Gaillard-Groeneveld

25 september 2014

Voor Florence Gaillard-Groeneveld is het e-book 'De Overgang, een ervaring die je leven voorgoed verandert' vormgegeven. Het e-book is zo opgezet dat het ook als drukbestand kan worden ingezet. Deze leuke samenwerking resulteerde in een fris, vrouwelijk en prettig te lezen e-book.

Bekijk project >

1-evelutie-endoethetzeer

En doet het zeer, Eveline Jansen

12 september 2014

En doet het zeer? is vormgegeven in opdracht van Eveline Jansen. Dit boek heeft een zwart-wit binnenwerk en is ook als e-book verkrijgbaar.

Bekijk project >

1-zaak-van-zacht-werken

Boek Een zaak van zacht werken, Ellen de Lange-Ros

14 augustus 2014

In opdracht van Ellen de Lange-Ros is het boek 'Een zaak van zacht werken' vormgegeven en geïllustreerd. Het boek heeft een fullcolour omslag en een zwart/wit binnenwerk.

Bekijk project >

1-ernohannink-handboek-hyperspecialisatie

Handboek Hyerspecialisatie, Erno Hannink

12 augustus 2014

Handboek Hyperspecialisatie is vormgeven in opdracht van Erno Hannink. Het boek heeft een zwart-wit binnenwerk en is ook als e-book te uitgebracht.

Bekijk project >

1-saffie-in-barcelona

Boek Saffie de Slang in Barcelona

19 juni 2014

In opdracht van auteur Marieke Damen heb ik het boek Saffie de Slang in Barcelona geïllustreerd. Deze uitgave is full colour en heeft een hard-cover omslag. Het is het tweede boek over Saffie de Slang, het verhaal van het eerste boek speelt zich af in Amsterdam en is in 2012 door HOOP WERK geïllustreerd.

Bekijk project >

1-de-kracht-van-angst

De kracht van angst

26 februari 2013

Voor opdrachtgevers Eddie van der Wereld en Marc Schwencke heeft HOOP WERK de omslag en het binnenwerk van het boek 'De kracht van angst' vormgegeven.

Bekijk project >