Hoop werk
1-goedehaven-huisstijl

Logo + huisstijl Goede Haven

25 januari 2012

Voor Christengemeente Goede Haven is een logo ontwikkeld. Deze is toegepast op onder andere briefpapier, een visitekaartje, enveloppen en een folder.

Bekijk project >

1-overdekunst-huisstijl

Logo + huisstijl Overdekunst

25 januari 2012

Voor Overdekunst is een website, logo, huisstijl en folder ontwikkeld. Het logo is toegepast op een visitekaartje, briefpapier en vervolgpapier.

Bekijk project >

1-huisstijl-ekg

Huisstijl aanpassing EKG

21 januari 2012

In opdracht van Max Retail is de hernieuwde huisstijl vormgegeven voor EKG (Eigenhuis Keuken Groep). Een kleine greep uit de huisstijlelementen wordt weergegeven.

Bekijk project >

1-huisstijl-eigenhuiskeukens

Huisstijl Eigenhuis Keukens

21 januari 2012

In opdracht van Max Retail is de hernieuwde huisstijl voor Eigenhuis Keukens vormgegeven. Het bestaande logo is toegepast op o.a.formulieren, mappen, kaarten, enveloppen, etc...

Bekijk project >

1-nlkamperen-huisstijl

Huisstijl NL-kamperen

04 juni 2010

NL-kamperen vormt een platform op internet. De website promoot kamperen in eigen land, zowel in het hoogseizoen als in het voor- en naseizoen. HOOP WERK heeft voor NL-kamperen de website en huisstijl vormgegeven.

Bekijk project >

1-dolfijntjes-serie

Beeldmerken Dol-fijntjes serie

02 juni 2010

Eddie van der Wereld is internationaal trainer, coach, auteur van diverse boeken en creator van diverse cd’s en online trainingen. Voor de Dol-fijntjes serie heeft HOOP WERK een beeldmerk gemaakt voor zowel de boeken als de cd's.

Bekijk project >

1-huisstijl-deeweedee

Huisstijl DeeWeeDee Dynamic Web Development

02 juni 2010

Dynamic Web Development is een jong en ambitieus bedrijf, dat zich bezig houdt met vooral PHP en MYSQL om het voor de bezoeker en ook de webmaster zo gemakkelijk mogelijk te maken. HOOP WERK heeft de huisstijl vormgegeven, bestaande uit een logo, visitekaartje, briefpapier en een envelop.

Bekijk project >

1-hoveniersbedrijf-van-ham

Hoveniersbedrijf van Ham

10 november 2009

HOOP WERK heef het logo van Hoveniersbedrijf van Ham vormgegeven. De toepassing van het logo op huisstijlelementen is uitgevoerd door derden.

Bekijk project >

1-keukenflow-huisstijl

Huisstijl voor KeukenFlow

05 juni 2009

In opdracht van Max Retail is de huisstijl voor KeukenFlow vormgegeven. Doelgroep: jonge vrouwen. Uitgangspunt: vrolijk, hip, fris! Er zijn diverse huisstijl- en promotie-elementen en een brochure vormgegeven.

Bekijk project >