Hoop werk
1-icoontjes-deeweedee

Icoontjes voor website DeeWeeDee

19 april 2014

Deze icoontjes en tevens buttons zijn gemaakt in opdracht van DeeWeeDee, Dynamic Web Development voor de nieuwe website van dit bedrijf. De uitdaging was de icoontjes een eigen karakter te geven, maar wel in 1 oogopslag duidelijk te maken waar de icoontjes voor staan.

Bekijk project >

1-saffiedeslang-amsterdam

Boek Saffie de Slang in Amsterdam

30 juni 2012

In opdracht van auteur Marieke Damen heb ik het boek Saffie de Slang in Amsterdam geïllustreerd. Deze uitgave is full colour en heeft een hard-cover omslag. Het is het eerste boek over Saffie de Slang, het verhaal van het tweede boek speelt zich af in Barcelona en is in 2014 door HOOP WERK geïllustreerd.

Bekijk project >

1-kerstkaart-herikrail

Illustratie op kerstflyer, TEKA-groep

25 januari 2012

Deze illustratie is gemaakt voor de kerstflyer van TEKA-groep, voormalig Herik Rail Events.

Bekijk project >

1-dolfijntjes-serie

Beeldmerken Dol-fijntjes serie

02 juni 2010

Eddie van der Wereld is internationaal trainer, coach, auteur van diverse boeken en creator van diverse cd’s en online trainingen. Voor de Dol-fijntjes serie heeft HOOP WERK een beeldmerk gemaakt voor zowel de boeken als de cd's.

Bekijk project >

1-goed-gevoel-in-de-tandartsstoel

cd Met een goed gevoel in de tandartsstoel

02 juni 2010

Eddie van der Wereld is internationaal trainer, coach, auteur van diverse boeken en creator van diverse cd’s en online trainingen. Voor de cd 'Met een goed gevoel in de tandartsstoel' is een kinder- en volwasseneneditie vormgegeven. Dit is de editie voor de kinderen.

Bekijk project >

1-goed-gevoel-tandarts

cd (volwassene): Met een goed gevoel in de tandartsstoel

02 juni 2010

Eddie van der Wereld is internationaal trainer, coach, auteur van diverse boeken en creator van diverse cd’s en online trainingen. Voor de cd 'Met een goed gevoel in de tandartsstoel' is een kinder- en volwasseneneditie vormgegeven.

Bekijk project >

1-ruimtevoorgeoinformatie

Ruimte voor Geo-Informatie

01 december 2009

HOOP WERK heeft deze illustratie gemaakt in opdracht van ontwerpstudio Spanjaard. De illustratie is gebruikt in een uitgave van Ruimte voor Geo-Informatie.

Bekijk project >

1-mychrest-schildwapens

Familiewapens voor MyChrest

07 juni 2009

Voor een Duits-Zwitserse opdrachtgever heeft HOOP WERK een set ontwikkeld waarmee een (zeer) groot aantal verschillende familiewapens kan worden samengesteld. De wapens op dit portfolio zijn van de website van MyChrest gedownload.

Bekijk project >

1-ruimtevoorgeoinformatie-illustratie

Illustratie voor Ruimte voor Geo-Informatie

08 december 2008

HOOP WERK heeft deze illustratie gemaakt in opdracht van Ontwerpstudio Spanjaard voor Ruimte voor Geo-Informatie.

Bekijk project >