Hoop werk
1-ernohannink-handboek-hyperspecialisatie

Handboek Hyerspecialisatie, Erno Hannink

12 augustus 2014

Handboek Hyperspecialisatie is vormgeven in opdracht van Erno Hannink. Het boek heeft een zwart-wit binnenwerk en is ook als e-book te uitgebracht.

Bekijk project >

1-saffie-in-barcelona

Boek Saffie de Slang in Barcelona

19 juni 2014

In opdracht van auteur Marieke Damen heb ik het boek Saffie de Slang in Barcelona geïllustreerd. Deze uitgave is full colour en heeft een hard-cover omslag. Het is het tweede boek over Saffie de Slang, het verhaal van het eerste boek speelt zich af in Amsterdam en is in 2012 door HOOP WERK geïllustreerd.

Bekijk project >

1-de-kracht-van-angst

De kracht van angst

26 februari 2013

Voor opdrachtgevers Eddie van der Wereld en Marc Schwencke heeft HOOP WERK de omslag en het binnenwerk van het boek 'De kracht van angst' vormgegeven.

Bekijk project >

1-saffiedeslang-amsterdam

Boek Saffie de Slang in Amsterdam

30 juni 2012

In opdracht van auteur Marieke Damen heb ik het boek Saffie de Slang in Amsterdam geïllustreerd. Deze uitgave is full colour en heeft een hard-cover omslag. Het is het eerste boek over Saffie de Slang, het verhaal van het tweede boek speelt zich af in Barcelona en is in 2014 door HOOP WERK geïllustreerd.

Bekijk project >

1-boek-latenwewelzijn

Boek Laten we wel-zijn, Eddie van der Wereld

25 januari 2012

Het boek 'Laten we wel-zijn!' is vormgegeven in opdracht van Eddie van der Wereld. Het boek is een full-colour uitgave.

Bekijk project >

1-boek-zelfvertrouwen

Boek Zelfvertrouwen, Eddie van der Wereld

25 januari 2012

Het boek 'Waarom de meeste mensen nooit zelfvertrouwen zullen krijgen...' is vormgegeven in opdracht van Eddie van der Wereld. Het is een fullcolour uitgave.

Bekijk project >

1-we-weten-wie-je-bent

Boek We weten wie je bent

13 januari 2011

In opdracht van A.W. Bruna Uitgevers is het omslag vormgegeven van 'We weten wie je bent' van auteur Arnoud Groot. De vormgeveing van het binnenwerk volgt nog.

Bekijk project >

1-kies-je-doelgroep

Kies je doelgroep

04 juni 2010

In opdracht van A.W. Bruna Uitgevers is het boek 'Kies je doelgroep' van de auteur Erno Hannink vormgegeven. Dit boek is in lijn gemaakt van het boek 'Laat de klant naar jou komen', welke ook vormgegeven is door HOOP WERK.

Bekijk project >

1-werken-nieuwe-stijl

Werken Nieuwe Stijl, Bas van de Haterd

03 juni 2010

In opdracht van A.W. Bruna Uitgevers heeft HOOP WERK het boek 'Werken Nieuwe Stijl' van de auteur Bas van de Haterd vormgegeven. Dit boek heeft een zwart-wit binnenwerk en een hard-cover omslag.

Bekijk project >