Hoop werk
00 ykr homeopathie kalender

Dagscheurkalender YKR Homeopathie

01 december 2014

De dagscheurkalender 'Natuurlijk Gezond is zo 2015' is vormgegeven in opdracht van YKR Homeopathie. Deze leuke samenwerking heeft geresulteerd in een informatieve, toegankelijke en rijk geïllustreerde kalender. Het binnenwerk is geheel zwart/wit, waardoor de kalender een mooie grafische uitstraling krijgt.

Bekijk project >

1-boek-de-zandloper

Boek De Zandloper

17 november 2014

'De Zandloper' is een krachtige verhalenbundel met talrijke (inspirerende) praktijkvoorbeelden, interviews met meer dan 25 mensen uit bedrijfsleven, politiek en wetenschap en literatuur. Het boek is geschreven door Willemijn Kemp en Dirma Nagelhout. Het model 'De Zandloper' vormt de rode draad in het boek. 'De Zandloper' is een procesmodel voor waardecreatie dat achtereenvolgens trends, transitie, attitude van de leider, cultuuraspecten, organisatievernieuwingen en ten slotte waardecreatie beschrijft.

Bekijk project >

1-uitzetlijstje

Website Uitzetlijstje.nl

27 oktober 2014

In opdracht van Dutch Minds Internet Concepts zijn het logo en de website van Uitzetlijstje.nl vormgegeven. Met behulpt van deze website kan je een uitzetlijstje bijhouden en je wensenlijst aan vrienden en familie laten zien en afvinken.

Bekijk project >

1-ruben-heijnen

Huisstijl Aannemersbedrijf Ruben Heijnen

22 oktober 2014

In opdracht van aannemersbedrijf Ruben Heijnen uit Bunschoten is deze huisstijl vormgegeven. De huisstijl bestaat uit en logo, welke vrij diapositef toegepast kan worden, uit briefpapier, EA4 envelop, EA5 envelop en visitekaartjes.

Bekijk project >

1-getting-rocks-done

E-book Getting Rocks Done, Pieter van Osch

19 oktober 2014

In opdracht van Pieter van Osch van Spark Education is het e-book 'Getting Rocks Done' vormgegeven. Het e-book is zo opgezet dat het zowel in spreads als in enkele pagina's er prettig uitziet en fijn leest en het tevens uitgevoerd kan worden in drukwerk. Het e-book is als pdf te gebruiken.

Bekijk project >

1-meeting-rhythm

E-book Meeting Rhythm, Pieter van Osch

19 oktober 2014

In opdracht van Pieter van Osch van Spark Education is het e-book 'Meeting Rhythm' vormgegeven. Het e-book is zo opgezet dat het zowel in spreads als in enkele pagina's er prettig uitziet en fijn leest en het tevens uitgevoerd kan worden in drukwerk. Het e-book is als pdf te gebruiken.

Bekijk project >

1-kept-promise-indicators

E-book Kept Promise Indicators, Pieter van Osch

14 oktober 2014

In opdracht van Pieter van Osch van Spark Education is het e-book 'Kept Promise Indicators' vormgegeven. Het e-book is zo opgezet dat het zowel in spreads als in enkele pagina's er prettig uitziet en fijn leest en het tevens uitgevoerd kan worden in drukwerk. Het e-book is als pdf te gebruiken.

Bekijk project >

1-gaillard-overgang

E-book De Overgang door Florence Gaillard-Groeneveld

25 september 2014

Voor Florence Gaillard-Groeneveld is het e-book 'De Overgang, een ervaring die je leven voorgoed verandert' vormgegeven. Het e-book is zo opgezet dat het ook als drukbestand kan worden ingezet. Deze leuke samenwerking resulteerde in een fris, vrouwelijk en prettig te lezen e-book.

Bekijk project >

1-evelutie-endoethetzeer

En doet het zeer, Eveline Jansen

12 september 2014

En doet het zeer? is vormgegeven in opdracht van Eveline Jansen. Dit boek heeft een zwart-wit binnenwerk en is ook als e-book verkrijgbaar.

Bekijk project >