Hoop werk
1-kies-je-doelgroep

Kies je doelgroep

04 juni 2010

In opdracht van A.W. Bruna Uitgevers is het boek 'Kies je doelgroep' van de auteur Erno Hannink vormgegeven. Dit boek is in lijn gemaakt van het boek 'Laat de klant naar jou komen', welke ook vormgegeven is door HOOP WERK.

Bekijk project >

1-werken-nieuwe-stijl

Werken Nieuwe Stijl, Bas van de Haterd

03 juni 2010

In opdracht van A.W. Bruna Uitgevers heeft HOOP WERK het boek 'Werken Nieuwe Stijl' van de auteur Bas van de Haterd vormgegeven. Dit boek heeft een zwart-wit binnenwerk en een hard-cover omslag.

Bekijk project >

1-dolfijntjes-serie

Beeldmerken Dol-fijntjes serie

02 juni 2010

Eddie van der Wereld is internationaal trainer, coach, auteur van diverse boeken en creator van diverse cd’s en online trainingen. Voor de Dol-fijntjes serie heeft HOOP WERK een beeldmerk gemaakt voor zowel de boeken als de cd's.

Bekijk project >

1-goed-gevoel-in-de-tandartsstoel

cd Met een goed gevoel in de tandartsstoel

02 juni 2010

Eddie van der Wereld is internationaal trainer, coach, auteur van diverse boeken en creator van diverse cd’s en online trainingen. Voor de cd 'Met een goed gevoel in de tandartsstoel' is een kinder- en volwasseneneditie vormgegeven. Dit is de editie voor de kinderen.

Bekijk project >

1-goed-gevoel-tandarts

cd (volwassene): Met een goed gevoel in de tandartsstoel

02 juni 2010

Eddie van der Wereld is internationaal trainer, coach, auteur van diverse boeken en creator van diverse cd’s en online trainingen. Voor de cd 'Met een goed gevoel in de tandartsstoel' is een kinder- en volwasseneneditie vormgegeven.

Bekijk project >

1-succes-eddievanderwereld

cd Succes (Dol-fijntjes serie)

02 juni 2010

Eddie van der Wereld is internationaal trainer, coach, auteur van diverse boeken en creator van diverse cd’s en online trainingen. Voor de 'Dol-fijntjes serie' heeft HOOP WERK diverse cd's vormgegeven waaronder 'Succes'.

Bekijk project >

1-zelfvertrouwen-eddievanderwereld

cd Zelfvertrouwen (Dol-fijntjes serie)

02 juni 2010

Eddie van der Wereld is internationaal trainer, coach, auteur van diverse boeken en creator van diverse cd’s en online trainingen. Voor de 'Dol-fijntjes serie' heeft HOOP WERK diverse cd's vormgegeven waaronder 'Zelfvertrouwen'.

Bekijk project >

1-relatie-eddievanderwereld

cd Relatie (Dol-fijntjes serie)

02 juni 2010

Eddie van der Wereld is internationaal trainer, coach, auteur van diverse boeken en creator van diverse cd’s en online trainingen. Voor de 'Dol-fijntjes serie' heeft HOOP WERK diverse cd's vormgegeven waaronder 'Relatie'.

Bekijk project >

1-gezondheid-eddievanderwereld

cd Gezondheid (Dol-fijntjes serie)

02 juni 2010

Eddie van der Wereld is internationaal trainer, coach, auteur van diverse boeken en creator van diverse cd’s en online trainingen. Voor de 'Dol-fijntjes serie' heeft HOOP WERK diverse cd's vormgegeven waaronder 'Gezondheid'.

Bekijk project >